I förrgår var det åter igen dags för en öppen koppning hos drop coffee. Denna gången serverades Panama Esmeralda Geisha, Etiopien Yirgacheffe Hama, Australia Mountain Top Peaberry #11 och Panama Wilford Lamastus. Samtliga rostade av David Haugaard.
I övrigt så har jag inte utforskat Stockholms kaffe så mycket den senaste tiden. Mest jobb, The Wire och en och annan god öl.
Search
Categories
- Bryggkaffe (7)
- Espresso (10)
- Kaffe (6)
- Kaffebar (4)
- Kafferostare (1)
- Specialkaffe (12)
- Stockholm (11)
- Utlandet (5)
Om Kaffestockholm
Jag som skriver här heter Henrik, gillar kaffe och bor i Stockholm. Sedan 2011 driver jag Smakfamiljen.
Jag försöker skriva så objektivt som möjligt om kaffe och Stockholm. På samma sätt som jag gjorde innan jag startade eget. Hör gärna av er med intressanta kaffetips!
Jag försöker skriva så objektivt som möjligt om kaffe och Stockholm. På samma sätt som jag gjorde innan jag startade eget. Hör gärna av er med intressanta kaffetips!
2 Responses to Koppning hos Droppen
Du har ingen kontaktmejl, så det får bli här. Ett tips för kaffesthlms mest grävande skjutjärnsbloggare:
Café Corno på Hornsg. ska servera
Costas Rostery bönor från Umeå.
Lite om Corno har jag skrivit här : http://kaffestockholm.blogspot.com/2009/05/besok-hos-cafe-corno.html
Bra kaffe men kanske lite väl dyrt för en enkel om man vill ta den på stående fot. Trevliga öppettider!
Skicka en kommentar