Idag drack jag min första espresso på nya Kaffebar. Vet inte vilken blandning som låg i kvarnen men troligen någon av Monterivas kraftigare. Smakade inte smaskigt, men inte heller jättedåligt.
Kanske har de gett upp hoppet att klämma ut något gott ur den ganska billiga och karaktärslösa blandningen. Kanske var det därför de sket i att investera i en tamper och en trasa för att torka ångröret. Kanske var det lite spänning i kaffet de ville åt genom att skippa flushen. Jag vet inte.
I vilket fall har de lyckats bra med att skapa en väldigt trevlig kaffebar med mycket liv och rörelse. Det är precis som förr med andra ord.
Search
Categories
- Bryggkaffe (7)
- Espresso (10)
- Kaffe (6)
- Kaffebar (4)
- Kafferostare (1)
- Specialkaffe (12)
- Stockholm (11)
- Utlandet (5)
Om Kaffestockholm
Jag som skriver här heter Henrik, gillar kaffe och bor i Stockholm. Sedan 2011 driver jag Smakfamiljen.
Jag försöker skriva så objektivt som möjligt om kaffe och Stockholm. På samma sätt som jag gjorde innan jag startade eget. Hör gärna av er med intressanta kaffetips!
Jag försöker skriva så objektivt som möjligt om kaffe och Stockholm. På samma sätt som jag gjorde innan jag startade eget. Hör gärna av er med intressanta kaffetips!
One Response to Medeltidskaffe
Spot on!
Skicka en kommentar